Vertrouwen is goed, controleren is beter

Over ons

 
JJA Finance is een organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op financieel en fiscaal beleid. Wij bieden gespecialiseerde diensten aan voor het midden en klein bedrijf. (Eenmanszaken, ZZP’ers, stichtingen, BV’s) Voor ieder bedrijf heeft JJA Finance een passende dienstverlening.

Kernbegrippen van onze organisatie zijn een persoonlijke begeleiding, flexibel, duidelijke afspraken en scherpe overzichtelijke tarieven.
JJA Finance is een kleine onderneming die zich inzet voor u als klant en zich betrokken voelt bij uw bedrijfsvoering. U als sparringpartner en wij als pro-actieve zakelijke begeleider die alles in begrijpelijke taal en gevoel voor cijfers presenteert. 
 
Antwoord op elke vraag “ Hoe gaat het met mijn liquiditeit van het bedrijf” en “ Hoe kan ik mijn bedrijfsresultaat op korte termijn verbeteren” en“ Kan ik nog nieuwe medewerkers aantrekken” en“ Ik wil uitbreiden maar hoe nu verder”
 
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak om uw persoonlijke en zakelijke ambities met u door te nemen. Wij de cijfers, u de vrijheid en de ruimte om te ondernemen. Wij kunnen ook helder uw kosten in een van te voren afgesproken deal in een vast maandelijks abonnement vastleggen, waarin u zonder extra kosten altijd telefonisch met vragen kunt komen. Dankzij korte lijnen en een helder maandabonnement zult u nooit voor verrassingen komen te staan.
 
Bel voor een nadere kennismaking en ontdek wat JJA Finance voor uw organisatie kan betekenen.